Media

De la Natural All la LifeSaga. O poveste despre viaţă.

Natura ne-a inspirat să creştem valoarea afacerii noastre, să evoluăm pe piaţă, printr-o schimbare a modului în care voi, clienţii şi partenerii noştri, ne cunoaşteţi. Iar, primul pas în această călătorie este modificarea numelui şi îmbunătăţirea stilului în care ne prezentăm.

Cum în natură nimic nu se pierde, ci totul se transformă, aşa şi Natural All, numele sub care am fost cunoscuţi timp de 8 ani, a devenit în mod oficial LifeSaga. Astfel, voi, clienţii şi partenerii noştri, nu veţi observa schimbări în ceea ce priveşte calitatea produselor şi serviciilor oferite, obţinerea informaţiilor despre acestea sau colaborarea cu echipa noastră. Vom continua să oferim cele mai bune produse şi suplimente nutritive bio, alături de sfaturi utile despre cum să includeţi natura în viaţa voastră.

Natural All este numele prin care am reuşit să construim o lungă şi de succes tradiţie în importarea şi distribuirea produselor şi suplimentelor nutritive bio, dar numele LifeSaga surprinde mai bine cine suntem şi în ce credem cu adevărat. Credem că LifeSaga este acea hartă care va reuşi să ghideze oamenii spre adoptarea unui stil de viaţă sănătos şi pune la dispoziţia lor sursele pure ale naturii sub forma produselor organice.

Schimbarea numelui nostru nu s-a realizat izolat, ci împreună cu adoptarea unei imagini proaspete. De la logo, culori, până la strategia de comunicare, toate aceste elemente emană grija faţă de natură şi faţă de client, precum şi vitalitatea.

LifeSaga se doreşte a fi mai mult decât un brand. Dorim să fim o comunitate în care viaţa primează şi în care suntem conştienţi de faptul că natura ne oferă cel mai sănătos şi gustos combustibil pentru a o prelungi.